image-0-02-01-54c92111d879ee8e1dfce9386155b4f01dd82e61a75457f3c5acba48d4bbabf9-V

Ваздушни медицински транспорт Источно Сарајево – Бањалука 09.09.2016.

Ваздушни медицински транспорт Источно Сарајево – Бањалука 09.09.2016.