image-0-02-05-284f5667542ad26036a82489eba3ac87b59593ac26946cbe02bf1c921bc4542a-V

Ваздушни медицински транспорт Требиње – Бањалука 17.12.2016.

Ваздушни медицински транспорт Требиње – Бањалука 17.12.2016.