image-0-02-01-7f12980b64b4d3684a31be0274bc0746adce72af9784166020c21d0c176f564e-V

Ваздушни медицински транспорт Требиње – Бањалука 25.07.2016.

Ваздушни медицински транспорт Требиње – Бањалука 25.07.2016.