Поштовани посјетиоци,

добродошли на сајт Хеликоптерског сервиса Републике Српске!

Од својих почетака Хeликоптерски Сервис Републике Српске је све своје капацитете ставио у службу грађана Републике Српске. Та тежња је уједно била и наша највећа покретачка снага за све задатке које смо у протеклом периоду извршавали. На вријеме смо схватили потребе друштва у коме живимо и на тој основи усавршавали и унапређивали све своје потенцијале, људске и техничке, како би имали снаге да одговоримо на све захтјеве и изазове који нас могу очекивати у будућности. Неке смо могли предвидјети, неки су нас изненадили али у оба случаја трудили смо се да на све изазове одговоримо на најбољи могући начин, сигурно и професионално. У свом раду користили смо сва своја искуства, све своје ресурсе и ентузијазам свих својих припадника, како би Хеликоптерски сервис данас био сигуран и поуздан партнер свим корисницима наших услуга. Није занемарљива чињеница да смо оправдали своје постојање и много пута, уз Вашу подршку и повјерење, добијали „крила“ за још веће подвиге, у најтежим ситуацијама које су последњих година потресале нашу Републику Српску.

Овим сајтом, жељели смо да Вама, нашим посјетиоцима, испричамо причу о свом постојању, покажемо шта смо до сада чинили, шта чинимо и шта све желимо да учинимо за добробит наших грађана. Ваше повјерење и наша воља и ентузијазам, постали су заштитни знак нашег сервиса, неисцрпна синергија за све наше будуће задатке и обавезе због којих ћемо увијек бити Вама на услузи.

Осјећајте се добродошли да нам пошаљете све Ваше конструктивне захтјеве, приједлоге и мишљења у циљу унапређења квалитета услуга и будуће сарадње између ХсРС и Вас грађана РС.

Желим Вам пријатан боравак на сајту Хеликоптерског сервиса Републике Српске!

Директор ХсРС ,
Бобан Кустурић

Direktor-potpis