Извод из Плана набавки за 2020. годину

Извод из Плана набавки за 2020. годину можете преузети овдје.

Пријава на Јавни конкурс

Пријаву на Јавни конкурс можете преузети овдје.

Јавни конкурс за упражњено радно мјесто

Јавни конкурс за упражњено радно мјесто можете преузети овдје.

Ваздушни медицински транспорт Београд – Бања Лука 24.02.2020.

Ваздушни медицински транспорт Београд – Бања Лука 24.02.2020.

Ваздушни медицински транспорт Требиње – Бања Лука 18.02.2020.

Ваздушни медицински транспорт Требиње – Бања Лука 18.02.2020.